Összefoglaló

2023.06.06. 21:04

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. június 6.

Összegyűjtöttük a nap legfontosabb híreit.

baon.hu

Felvételünk az 55-ös főúton történt baleset helyszínén készült

Fotó: Pozsgai Ákos

Ötös erősségűre becsült földrengés történt Romániában, Aradtól 17 kilométerre kedden: Kecskeméten is érezték, hogy megmozdult a föld. Az elmúlt időszak romániai földrengései közül ez volt a legerősebb.

Hamarosan véget ér az iskola, a szülőket már egy ideje foglalkoztatja, hol helyezzék el gyermekeiket a szünidőben. Az egyik legjobb alternatíva a tábor. Ennek apropóján kerestük a választ, idén milyen táborokra van kereslet.

A kunszentmiklósi rendőrök egy 26 éves helybélit gyanúsítanak egy 87 éves asszony kifosztásával.

Orbán Viktor kormányfő hétfőn a Karmelita kolostorban fogadta Ajmán Szafadi jordániai külügyminisztert.

Karambolozott egy kamion és egy személygépkocsi az 55-ös főúton, Mórahalom közelében. Egy édesanya és két kisgyermek sérült meg.

Hétfő délután két autó karambolozott Kiskunfélegyházánál. Az egyik autóból egy emberi koponya is előkerült.

Apiterápiás házat avattak kedden a majsai Ági Méhészetben. Az avatón Juhász Ágnes méhész elmondta, hogy a méhesházat két évvel ezelőtt álmodták meg és egy pályázati támogatásnak köszönhetően sikerült valóra váltani az elképzelésüket.

A turai kastélyban forgatják a Nagy Ő következő évadát, amelyben a főszerepet Jákob Zoli kapta. A Ripostnak sikerült bejutnia a forgatás helyszínére, ahol kulisszatitkokat is megtudtak.

Kóstolópontokkal várták idén is a vendégeket a nemesnádudvari pincesoron, a présházak előtt látványfőzést mutattak be. Európa számos nemzetének képviselői, magyarok, külhoni magyarok, azért jöttek össze, hogy egy kis időt együtt töltsenek. Nem számított, ki honnan jött, csak a kiváló vadételek, a jó borok, a jó beszélgetések és a zene volt a középpontban. Tíz különleges ételt és megannyi bort kóstolhattak a szórakozni vágyók.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában