Születésünnep

2023.05.11. 16:09

Hordozós divatbemutatót tartottak a babák és mamák a kecskeméti könyvtárban − galériával

Csinos anyukák és hordozott babáik mutatták meg a kecskeméti Katona József könyvtárban szervezett csütörtöki Hordozós divatbemutatón, hogy mennyi örömet, élményt és szabadságot tud nyújtani a hordozás a babának és mamának egyaránt. A különleges divatbemutató a Születésünnep programjainak része volt. 

Lizik-Varga Katalin

A kecskeméti könyvtárban tartották meg a divatbemutatót

Fotó: Lizik-Varga Katalin

A szervezők a nem mindennapi bemutatón szerették volna megismertetni a babahordozást, annak technikáit, valamint a testközelség csodáját. Nem utolsó sorban céljuk volt megszerettetni az anyukákkal a hordozást és eloszlatni a témával kapcsolatos tévhiteket is. Az anyukáknak és a leendő anyukáknak hordozási tanácsadó segített eligazodni a hordozóeszközök hatalmas kínálatában, melyek helyes használatát a gyakorlatban is láthatták a résztvevők. 

A jelenlévőket egy zenés-táncos program is várta, ami igazán szórakoztató színfoltja volt a rendezvénynek. Ez volt a kisbabás és a várandós anyukák egyik kedvence, mely során a babák a hordozóba kötve, vagy még a pocakban ringatóztak a kellemes zenére. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában