Kecskemét

2023.05.11. 10:08

Az édesanyákat és a mamákat ünnepelték a Hunyadivárosban

Meglepetés műsorral köszöntötték a kecskeméti hunyadivárosi gyerekek a városrész nyugdíjas klubjának az anyukáit, nagymamáit.

Lizik-Varga Katalin

Az anyák napi ünnepség vidám mosolyt és örömkönnyeket csalt a nagymamák arcára

Fotó: Lizik-Varga Katalin

Hetek óta készültek a hunyadivárosi óvodások és iskolások, hogy köszöntsék a Hunyasivárosi Nyugdíjas Klub nagymamáit. Az Akikért a déli harang szól a Hunyadivárosban Egyesület, az Anymelody és a Bóbita Kalandműhely közreműködésével megvalósult anyák napi ünnepség vidám mosolyt és örömkönnyeket csalt a nagymamák arcára. 

A Hunyadivárosi Közösségi Házban megszervezett alkalmat a városrészi óvodák és a Corvin Mátyás Általános Iskola vezetése is segítették. Az ünnepi műsor Pászti András, hunyadivárosi képviselő köszöntésével kezdődött. Ezt követően a Ceglédi Úti Óvoda gyermekeinek néptánc műsorát tekinthették meg a résztvevők. Az Ifjúság Úti Óvoda óvodásai verses-dalos összeállítással kedveskedtek a nyugdíjasoknak. Szelei Mózes Mór a Corvin Mátyás Általános Iskola végzős tanulója pedig versmondással köszöntötte az édesanyákat, nagymamákat. Az ünnepi műsort Gödény Anikó énekesnő zárta, aki változatos stílusú melódiákkal örvendeztette meg a jelenlévőket.

A program zárásaként a fellépő gyermekek és a Bóbita Kalandműhely tagjai az általuk készített kézműves virággal köszöntötték a nyugdíjas klub édesanyáit, nagymamáit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában