Program

2023.04.21. 20:07

Motoros felvonulással zárul a kecskeméti vezetéstecnikai tréning

Szombaton tartja meg 10. szezonnyitó Motoros vezetéstecnikai tréningjét a kecskeméti Füredi Autósiskola és Képző Központ. A népszerű programot motoros felvonulás zárja.

Sebestyén Hajnalka

Képünk a 2022-es tréningen készült

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A jubileumi, 10. Motoros vezetéstechnikai nyílt napnak ezúttal is Kecskeméten, a Homokbányán a Füredi Autósiskola és Képző Központ vezetéstechnikai pályája ad helyet. A program keretében az ország különböző pontjairól érkező motorosokat szakemberek készítik fel a biztonságos, balesetmentes közlekedésre, de emellett új manővereket is tanulhatnak. 

A tréningek délelőtt folynak, délután pedig 16 órakor indul a motoros felvonulás. A tervezett útvonal: Rutinpálya – Decathlon Áruház körforgalom – AUCHAN Áruház turbó körforgalom – Izsáki út – Könyves Kálmán körút – Korhánközi út – Kiskőrösi út – Küküllő utca – Árpád körút – Batthyány utca – Katona József tér – Csányi János körút – Koháry István körút – Hornyik János körút – Széchenyi tér – Szilády Károly utca – Kölcsey utca – Petőfi Sándor utca – Árpád körút – Kiskőrösi út – Korhánközi út – Könyves Kálmán körút – Korhánközi út – Gábor Dénes utca – rutinpálya.

A felvonulás után tartják meg az eredményhirdetést és a díjátadást. 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában