Program

2023.04.07. 09:41

Családi napot tartanak a kecskeméti Vadaskertben nagyszombaton

Húsvét minden napján nyitva tart a kecskeméti Vadaskert, ráadásul szombaton Tavaszváró Húsvéti Családi Napot rendeznek. A látogatók megismerhetik a park legújabb lakóit is, az alpakákat, és a gyerekek nyuszikat is simogathatnak.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Sebestyén Hajnalka

A Vadaskert Nagyszombaton húsvétváró családi napra invitálja a látogatókat. 10 órakor Péntek Zsolt atya megáldja az állatokat. Ezt követően köszöntöt mond Tokovics Tamás igazgató. A gyerekek 10.15-től láthatják a Furfangos Paraván interaktív bábműsorát Legendás mesehősök címmel. 

11 és 15 óra között gyermekfoglalkozások zajlanak. 11.15-kor a Gyermek-Szív Családi kórus lép színpadra. 12 órakor kezdőik Anikó Mesekuckója interaktív zenés műsor. 13 órakor hirdetik ki a délelőtti rajzpályázat eredményét. 14 órakor a Lóca együttes ad koncertet, majd 15 órakor a Napraforgó meseszínház Húsvéti kaland mesejátéka látható. 

A felnőtteket szólítja meg 16 órakor egy operett műsor, Bucsi Annamária, a Magyar Lovas Színház Komárom művésznője és Kiss Zsolt, a Körszínház vezetője, a Magyar Lovas Színház Komárom művésze előadásában. 17 órakor az Irigy Hónaljmirigy zenei produkciója várja az érdeklődőket. 

Napközben kétszer is lesz látványetetés. A 10.15-kor induló menet érinti az örvös medvéket, rézusz makákókat, dámszarvasokat és csacsikat. A második, 14.30-kor kezdődik, a látványetetés során felkeresik a törpevidrákat, lámákat, kapucinus majmokat.

Ezúton is felhívja a figyelmet a Vadaskert, a családok ne ajándékozzanak nyulat húsvétra! A Vadaskertben egész évben várja a kicsiket a nyuszisimogató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában