Program

2023.04.26. 19:18

BeerBQ: Baja legnagyobb kerti partija idén is hívogat

Csodás kisüzemi sörök, füstös húsok, burgerek, kiváló társaság és hangulat a színpadon és a sörpadokon, ezt ígéri idén is a BeerBQ fesztivál. A szokásos július végi időpontban, 2023. július 28–30. között hatodik alkalommal, rendezik meg a bajai BeerBQ – Kisüzemi Sör- és Streetfood Fesztivált.

Márton Anna

Július végén rendezik meg a nagy népszerűségnek örvendő programot

Fotó: Beküldött fotó

A város egyik legkedvesebb terét, a Tóth Kálmán teret ilyenkor belakják a különlegesebbnél különlegesebb utcai ételek, melyek illata messzire viszi a hírt, hogy valami kivételes élményre számíthat a látogató.

Három napra a felhőtlen szórakozásé, a kisüzemi sörök széles választékáé, valamint a minőségi zenei élményé a tér. És természetesen a közösségteremtésé, azaz az embereké, akik ismét feleleveníthetik a közel- és régmúlt közös emlékeit, megbeszélhetik a napi történéseket, miközben a több száz éves város csodás atmoszférája és egyedi természeti környezete veszi őket körül.

A fesztivál szervezői Hodovány Anett, Urbán Henriett, Kovács Tamás, Lencsés Péter és Éberfy István még 2017-ben, egy baráti összejövetelen hozták meg a döntést, hogy belevágnak egy bajai nagyrendezvénybe, mert úgy érezték, hogy hiányzik valami újszerű dolog, ami arról szól, hogy a városban új helyen, valami új élménnyel találkozhatunk.

A BeerBQ fesztivál a város legnagyobb kerti partija, hiszen a Tóth Kálmán tér és környéke épített környezete – a szoborral és a szökőkúttal – adja a rendezvény páratlan helyszínét, a hangulatra garanciát a színpadi blues, SKA és retro DJ programokon kívül a minőségi magyar kisüzemi termékek és a fesztiválozók együtt jelentenek.

Baja befogadó, színes kultúrája igazi közösséggé formálta az itt lakókat, és ez szinte tapintható a város minden szegletében, különösen akkor, amikor a helyiek élvezettel vetik bele magukat a szórakozásba. Ha tehát szeretnénk egy felejthetetlen élménnyel gazdagodni, és egy olyan fesztiválon részt venni, ahol az ízletes ételek, a kiváló sörök és a jó hangulat jellemző, akkor semmiképp sem érdemes kihagyni a BeerBQ – Kisüzemi Sör- és Streetfood Fesztivált Baján, július 28–30. között, a hónap utolsó hétvégéjén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában