Húsvét

2023.04.06. 10:06

Az Arany Tulipán Óvoda nyuszi csoportja is feldíszítette a tojásfát Kecskeméten

Kecskeméten, a volt Centrum Áruház melletti kertben ismét pompázik a húsvéti tojásfa. Családok és óvodai csoportok egyaránt tettek fel rá tojás díszeket. Többek között az Arany Tulipán Óvoda Nyuszi csoportja.

Sebestyén Hajnalka

A Facebook-on meghirdetett „tojásfa” díszítésre sokan eljöttek családostól, de több óvodai csoport is felkereste a napokban. Legutóbb az Arany Tulipán Óvoda Nyuszi csoportja helyezett el rajta díszeket

Forrás: Beküldött fotó

Három évvel ezelőtt valósította meg a környéken élők ötletét Király József belvárosi önkormányzati képviselő. Sokan melléálltak, és az épület melletti zöld területet húsvéti pompába öltöztették. Idén sem maradt el a kedves ünnepi kezdeményezés. A köszöntő feliratot, a fa nyuszikat, a virágokat és a fára akasztható díszeket mind-mind önzetlenül ajánlották fel. A Facebook-on meghirdetett „tojásfa” díszítésre pedig sokan eljöttek családostól, de több óvodai csoport is felkereste a napokban. Legutóbb az Arany Tulipán Óvoda Nyuszi csoportja helyezett el rajta díszeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában