Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület

2023.03.13. 13:27

Ismét dobogósok lettek a félegyházi birkózók

A legjobbak között végeztek a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület versenyzői a hétvégén Kaposváron megrendezett első válogató versenyen. A rangos megmérettetésen az U15-ös korosztály hazai és külföldi csapatai vettek részt.

Vajda Piroska

A képen: Bárány Tamás, első helyezett és Tapodi Norbert második helyezett

Fotó: Vajda Piroska

– Ezen és még további két versenyen lehet megszerezni a korosztályos Európa-bajnokságra a részvételi jogot – tudtuk meg Szabó József, edzőtől. Az eredményekről elmondta, a szabadfogású 75 kilogrammos kategóriában Bárány-Almási Tamás aranyérmet szerzett, Tapodi Norbert pedig ezüstérmes lett.

A 44 kilogrammos Hideg Balázs és a nehézsúlyú Szécsényi Kornél a dobogó harmadik fokára állhatott. Csapatban a harmadik helyet sikerült megszerezni a szlovák válogatott és a Csepel BC mögött, megelőzve számos nagy klubot. A női mezőnyben Hideg Zita ötödik lett. 

– Az eredmények azt mutatják, hogy több félegyházi versenyzőnek van esélye megszerezni a válogatott címeres mezt – hangsúlyozta Szabó József.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában