Kecel

2023.03.02. 15:10

Dr. Mihalec Gábor: hasznos útravaló a házasságban élőknek

Gondoltunk már úgy a házasságunkra, mint egy repülős utazásra, amelyben párunkkal a Boldogság-szigete felé tartunk? Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta ezzel a kérdéssel indította érdekfeszítő előadását a keceli Városi Könyvtár és Művelődési Házban megrendezett előadásán. A rendezvényt a Magyar Pünkösdi Egyház Keceli Gyülekezete szervezte, melyre idén is több mint 300 résztvevő volt kíváncsi.

Barta Zsolt

A képen: Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta tart előadást Kecelen

Fotó: Jánosi Ferenc

Rémán Dániel lelkipásztor köszöntötte a rendezvényen megjelenteket. A „Házasság hete” országos programsorozathoz kapcsolt rendezvényen gyakorlati tanácsokat adtak arról, hogyan lehet a házasságot karbantartani és vészhelyzetben is jól működtetni. Ahogy a kiosztott vészhelyzeti biztonsági tájékoztatón olvasni lehetett, az a kedves olvasónak is segítségül szolgálhat.

Legyen bekötve a biztonsági övünk – legyünk elkötelezettek! 

Az oxigénmaszkot először nekünk kell felvenni – tehát elsőként magunkat kell rendbe tenni. 

Igyekezzünk megőrizni józanságunkat! 

A mentőmellény helyes használata – nem vagyunk egyedül a bajban. 

A vészkijárat nem opció a házasságban – nem hagyom egyedül a társam a bajban, együtt megoldjuk.

– Az utazás során még számos tanácsot kaptunk azzal kapcsolatban, hogyan lehetünk biztonságban egyénileg és házastársunkkal is, annak ellenére, hogy rengeteg külső és belső hatás éri a repülőnket. Együtt erősebbek vagyunk – mondta hírportálunknap Jánosi Ferenc misszióvezető. Az előadás végén dr. Mihalec Gábor válaszolt a feltett kérdésekre és dedikálta az általa írt könyveket is.

– Hálásak vagyunk, hogy hasznos útravalót adhattunk a házasságban élőknek és azoknak is, akik még csak tervezik ezt az utazást – tette hozzá Jánosi Ferenc. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában