Programajánló

2023.03.23. 10:27

A Z generációról tart előadást Bereczki Enikő a kecskeméti könyvtárban

A Z generáció jelenlegi állapotáról kaphatnak képet az érdeklődők pénteken a kecskeméti Katona József Könyvtár előadásán. A Generációk párbeszéde – A digitális bevándorlók a digitális bennszülöttek között című előadást Bereczki Enikő tartja meg.

Sebestyén Hajnalka

A Katona József Könyvtár

Fotó: Bús Csaba/archív-felvétel

A Középpontban a Katedra sorozatban öt előadás hallgatható meg Katona József Könyvtárban. Ennek keretében pénteken 16 órakor kezdődik Bereczki Enikő generációkutató, A rejtélyes Z generáció kötet szerzőjének előadása. A programon a Z generáció jelenlegi állapotáról kapnak az érdeklődők látleletet. A szakértő arra is hasznos tanácsokat ad, hogy a szülők, pedagógusok, munkaadók hogyan közeledjenek a médiaburokba zárt generációhoz, a Covid, a gazdasági válság és a szomszédos háború árnyékában élő fiatalokhoz.

A szerző több mint 20, a fiatalokra nagy hatással bíró több tíz-, százezres követő táborral rendelkező influenszerrel, instagramerrel, tiktokerrel, youtuberrel is interjúkat készített, amelyeknek részleteit a könyvben el lehet olvasni. Emellett számos szakember is megszólal a témában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában