Kecskemét

2023.03.06. 18:24

A hölgyeket köszöntötték a nyugdíjas rendvédelmiek – galériával

Hölgy Tagozata tagjait köszöntötték a Repülők és Rendvédelmiek Bajtársi Egyesületének urai hétfő délután a volt Tiszti Klubban.

Horváth Péter

A klub életében hagyomány, hogy nőnap alkalmából megemlékeznek a hölgyek értékeiről

Fotó: Bús Csaba

A klub életében hagyomány, hogy nőnap alkalmából megemlékeznek a hölgyek értékeiről a nyugdíjas rendvédelmiek. Csóka Tamás nyugállományú ezredes köszöntőjében felidézte a nők hosszú küzdelmét az egyenlő jogokért és életlehetőségekért, majd a női értékeket méltatta. Ezt követően verssel köszöntötte a hölgyeket, s ezután így tett Máté Imre nyugállományú őrnagy is, aki két lírai művel örvendeztette meg a nőtagozatot. Érdemes megemlékezni a klub női tagjairól, amit a gesztusra érkezett válasz is bizonyít: Gyalainé Nagy Éva egyesületi elnök saját verssel mondott köszönetet az urak figyelmességéért és méltatta férfiúi erényeiket. 

A köszöntők után a férfiak egy-egy szál rózsát és egy tábla csokoládét nyújtottak át a hölgyeknek. Ekkor már dallamfoszlányok úsztak be a terembe, ami nem volt véletlen, hiszen a Rendőrségi Nyugdíjasok Bács-Kiskun Vármegyei Egyesülete a rendezvényteremben batyus bálra várta a nyugállományú rendvédelmieket, és főleg az ünnepelteket. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában