Valentin-nap

2023.02.09. 14:51

Randevúra is tökéletes a Cifrapalota

A Valentin nap és a Házasság hete alkalmából Kecskeméten, a Cifrapalota is többféle programot kínál.

Sebestyén Hajnalka

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

A Cifrapalota február 10-étől tökéletes randi helyszínt biztosít a múzeumok és a művészetek szerelmeseinek, pároknak, házasoknak. Február 10-től március 20-ig ismét elérhető a Cifrapalota Tubarózsa múzeumi élményfüzete, melyet a pénztárnál lehet igényelni. Célja, hogy a múzeumi randi során a párok szórakoztató feladatokkal felfedezzék a Cifrapalotát és kiállításait, mindeközben új ismeretekkel és minőségi időtöltéssel gazdagodjanak.

Február 17-én 17 órakor Szívembe véslek címmel kerámia szív készítő workshopot tart Lőrincz Luca keramikus művész, ahol bárki ajándékot készíthet a párjának. Lehet egyénileg és párban érkezni az eseményre.

A kedvezményes jegyekről, akciós esküvői fotózásról érdeklődni a Cifrapalotában lehet. Többek között egyet fizet kettőt kap akciót kínálnak azoknak a pároknak, akik Valentin napon a Cifrapalotát választják randevú helyszínként. Bővebb információ IDE kattintva érhető el, illetve a Cifrapalota Facebook-oldalán és Instagramján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában