Szórakozás

2023.02.15. 19:18

Báloztak a nagy múltú bajai gimnáziumban

A Bajai III. Béla Gimnázium közel 20 éve várja a szülőket, baráti köröket és pedagógusokat a Szülői Szervezet által megrendezett Bélás bálra. Idén, szombaton a már hagyományosan helyszínt biztosító Malom rendezvényterem zsúfolásig megtelt az érkező vendégekkel.

Márton Anna

Charlestont táncoltak a bálon

Forrás: Beküldött fotó

Az ünnepi műsor dr. Burány Mónikának, a szülői szervezet elnökének köszöntőjével indult, majd Arnóczki János intézményvezető tartotta meg nyitóbeszédét. A rendezvényen részt vett Szarvas Miklós, a Bajai III. Béla Gimnázium Baráti Körének elnöke és dr. Németi Zsolt, aki az intézmény Művelt Ifjúságért Alapítványát képviselte.  

A bál nyitányaként az 1920-as évek Amerikájának fergeteges tánca, a Charleston elevenedett meg. A nagy sikerű produkció táncosai szülők, tanárok és diákok voltak.

A kiváló hangulatról a NGR Music Group Zenekar gondoskodott. Még soha nem látott mennyiségben érkeztek értékes felajánlások szülőktől, osztályoktól és vállalkozóktól a tombolára, így számos nyereménnyel térhettek haza a vendégek. A bál bevételét az intézmény szülői szervezete a diákság minőségi tanulásához szükséges eszközeinek megvásárlására és oktatásfejlesztésre fordítja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában