Összefoglaló

2023.02.15. 21:00

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. február 15.

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

baon.hu

Csaknem 5,5 millió forint adománnyal gazdagodott a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítvány, melynek jelképes átadását szerdán tartották a kórházban

Fotó: Bús Csaba

Az elmúlt hetekben Olvasóink több ezer voksot adtak le Az év embere és Az év sportolója közönségdíj szavazásán. Megvannak a győztesek.

Demonstrációt tartottak a szülők a Szent Miklós Utcai Óvoda bezárása ellen szerda délután a kecskeméti városháza előtt.

A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki 2021. februárjában 12 nap alatt 10 lopást követett el Kecskeméten.

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását egy 28 éves orosházi férfinak, akit lopással gyanúsítanak.

A Kecskemétről Szolnokra szerdán reggel 4:25-kor elindult személyvonat Lakitelek és Tiszakécske között egy mikrobusszal ütközött a rákóczitelepi vasúti átjárónál.

Oroszország vadászgépeket és helikoptereket vezényelt az ukrajnai határ közelébe.

5,5 millió forint adománnyal gazdagodott a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítvány a Félegyházi Pékség, illetve Gulyás István ügyvezető igazgató és barátai támogatásának köszönhetően. 

A Dél-Törökországot és Észak-Szíriát sújtó pusztító földrengést követő kilencedik napon is sikerült élve kimenekíteni embereket a romba dőlt épületek alól.

A Honvéd Kadét Program keretében 2 kilométeres emlékfutást tartottak mintegy 80 diák részvételével szerdán délelőtt.

Pénteken életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy idős férfit. A nyomozók őrizetbe vettek egy nőt, aki beismerte tettét. A férfi hétfőn belehalt a sérüléseibe.

A Budapest Honvéd csapatát fogadta szerdán este a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét a férfi kosárlabda NB I. A-csoportjában, az alapszakasz 21. fordulójában. A kiélezett csatában a hírös városiak megszerezték a tizenkettedik idei győzelmüket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában