Újév

2023.01.01. 07:45

Frittmann Hanna lett 2023 első babája Bács-Kiskunban

Újév napján 00:17 perckor, Kiskunhalason született meg Bács-Kiskun vármegye idei első babája, Frittmann Hanna.

Tapodi Kálmán

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

A kislány 2970 grammal és 46 centiméterrel, Dr. Czagány Anita szülész-nőgyógyász közreműködésével, császármetszéssel jött világra a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban. Hanna a soltvadkerti édesanya, a 20 éves D. Nikolett első gyermeke.

Január elsején éjjel 1 órakor született meg az év első kecskeméti gyermeke, Molnár Regő. Az egészséges kisfiú természetes úton született, 3950 grammal és 53 centiméterrel, Dr. Dankó István szülész-nőgyógyász segítségével a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban. A 26 éves édesanya és a baba is jól vannak. Regő, a Kecskeméten élő szülők, Molnárné Rőfi Renáta és Molnár Máté első csodálatos babája.

A felvételen láthatók Dr. Dankó István szülész-nőgyógyász, Potondi Erika és Fischer Vivien szülésznők, valamint Vida Mónika az újszülött részleg ápolója, illetve Molnárné Rőfi Renáta és Molnár Máté a gyermekükkel, Molnár Regővel
Forrás: Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház

2023. január elsején nulla óra egy perckor a dunaújvárosi kórházban született meg az év első Bács-Kiskun vármegyei babája.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában