Isten hozott!

2023.01.02. 15:59

A dunaújvárosi kórházban született meg az év első Bács-Kiskun vármegyei babája

A dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézetben született meg az év első Bács-Kiskun vármegyei kisbabája – minderről a kisfiú büszke édesapja tájékoztatta hírportálunkat.

baon.hu

Megszületett a dunaújvárosi kórház első babája, amelyről a közösségi oldalukról is beszámoltak. 2023. január elsején nulla óra egy perckor jött világra Ádám, egy apostagi család gyermeke.

A duol.hu is megírta, hogy a csöppség 3000 grammal és 49 centiméterrel jött világra, a család első gyermekeként. Az apostagi édesanya és a kisfia jól vannak. 

Ádám és a büszke szülők
Forrás: Beküldött fotó

Mint arról korábban beszámoltunk, Bács-Kiskunban Frittmann Hanna született meg elsőként, ugyanis újév napján 00:17 perckor Kiskunhalason jött a világra. 

Éjjel 1 órakor pedig az év első kecskeméti gyermeke is megérkezett, akit szülei Molnár Regőnek neveztek el. Az egészséges kisfiú természetes úton született, 3950 grammal és 53 centiméterrel a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában