Egyeztetés

2023.01.20. 16:25

Csátalját érintő ügyekről tárgyalt a polgármester Zsigó Róberttel

Kovács Antal polgármesterrel tárgyalt Zsigó Róbert Baja és térsége országgyűlési képviselője csütörtök délután. Erről közösségi oldalán tájékoztatott a honatya.

Márton Anna

Kovács Attila és Zsigó Róbert több témát érintettek a találkozójuk során

Forrás: Zsigó Róbert/Facebook

A falu ügyeiről, jövőt érintő terveiről egyeztettek. Kovács Antal polgármester hírportálunknak elmondta, hogy idén az óvoda vízvezeték cseréjére, a tetőfelújítására valamint fogorvosi kezelőegységre szeretnének pályázni a Magyar Falu Programban. Nagyon elavult a faluban a fogorvosi berendezés, saját erőből nem tudják kicserélni. Az önkormányzat a jelenlegi helyzetben, amikor az energiaárak így felmentek, nincs olyan anyagi helyzetben, hogy ezt meg tudja tenni.

A költségvetésről is tárgyaltak, de még nincs meg a végleges terv. A polgármester bízik abban, hogy ki tudnak jönni a pénzből. Azt is megemlítette, hogy a rezsitámogatás összegéről is kérdezte a honatyát, ugyanis a Csátaljai Önkormányzat négy millió forint rezsitámogatást kapott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában