Összefoglaló

2023.01.12. 21:00

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. január 12.

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

baon.hu

Lángra kapott a tetőszerkezet

Fotó: Pozsgai Ákos

Egy férfi mobilgarázsok adásvételére, valamint összeszerelésére három hónap alatt, 39 embertől összesen több mint 14 millió forint előleget csalt ki. Vádat emeltek ellene.

2020 őszi telepítése óta hat alkalommal tarolták le a kiskörút gyorshajtói a kecskeméti Piaristák terén lévő kereszteződésben található korlátot. Már több millió forintos kár keletkett.

Öten sérültek meg, amikor mikrobusz és trélert húzó autó ütközött csütörtök hajnalban az M5-ös autópályán Szatymaz határában.

Őrizetbe vettek egy mélykúti férfit, aki több házba is betört, ahonnan mindenféle holmit – például fagyasztott húst, gázpalackot, bojlert – lopott, és betörte egy bolt kirakatát, valamint elvágta egy ház hálózati villanyvezetékét is.

A mentők kórházba szállítottak egy gyermeket Halason, aki csütörtökön a Batthyány utcán rohant ki figyelmetlenül az úttestre.

Megerőszakolhattak egy ötéves kislányt a társai egy gyerekotthonban Budapesten. A rendőrség szexuális erőszak miatt nyomoz. Úgy tudni, a kislányt régóta molesztálták.

Michael Flatley közösségi oldalának kezelője elárulta, hogy a rák egy agresszív formáját diagnosztizálták a világhírű táncosnál. 

Teljes terjedelmében égett egy ötszintes, lakatlan, „szellemház” néven ismert társasház tetőszerkezete Kecskeméten, a Mária körúton.

2,5 milliárd forintból valósult meg Bácsbokod és Bácsborsód szennyvízberuházási projektje, mely tartalmazza mindkét település teljes hálózatának kiépítését, két bácsbokodi utca kivételével.

Ami rosszul alakulhat, az rosszul is alakul a Qualisport Racing számára a 2023-as Dakar-ralin.

Egy szakértő elárulta, mennyibe kerülhetett Vasvári Vivien eljegyzési gyűrűje .

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában