Nem árt tudni!

2022.12.19. 20:04

Változik a kecskeméti piacok nyitvatartási rendje

Az ünnepek alatt így változik meg a kecskeméti piacok nyitvatartása.

baon.hu

Fotó: shutterstock.com /illusztráció

Az ünnepekre való tekintettel a Budai utcai piac nyitvatartása a következőképp alakul: december 24-én, szombaton a megszokott nyitvatartási rendben, 6–13 óráig várja a vásárlókat. December 25-én, vasárnap és decem­ber 26-án, hétfőn a Budai utcai piac zárva tart. December 31-én, szombaton a szokásos nyitvatartási rendben, 6–13 óráig fogadja a látogatókat. Január 1-én, vasárnap a Budai utcai piac zárva tart. 

A Széchenyivárosi Kispiac nyitvatartása: december 24-én, szombaton 6–14 óráig várja a vásárlókat. December 25-én, vasárnap és december 26-án, hétfőn a kispiac zárva tart. December 31-én, szombaton a szokásos nyitvatartási rendben, 6–14 óráig fogadja a látogatókat. Január 1-jén, vasárnap a kispiac zárva tart. 

A Nagybani piac nyitvatar­tása: december 26-án, hétfőn a nagybani piac zárva lesz, december 27-én, kedden fogadja a vásárlóközönséget. 

A zsibvásár nyitvatartása: december 24-én, szombaton a zsibpiac 6–14 óráig várja a vásárlókat. December 25-én, vasárnap a vásártér zárva tart. December 31-én, szombaton a szokásos nyitvatartási rendben, 6–14 óráig fogadja a látogatókat. Január 1-jén, vasárnap a régiségpiac zárva tart. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában