Pályázat

2022.10.27. 18:17

Száztíz éves a pálmonostori általános iskola

Száztíz éve, 1912-ben indult meg először a tanév a község központi iskolájában, a Táncsics utca 28. szám alatti épületben. A jubileumi évfordulót a Gárdonyi projekthét keretében (no­vember 21–25. között) számos programmal ünneplik meg a településen.

Vajda Piroska

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Az intézmény ebből az alkalomból pályázatot hirdet Az én iskolám címmel a felnőtt lakosok részére is. A pályamunkákat több kategóriákban várják. A pályázók készíthetnek rajzot, festményt vagy makettet az emlékeikben élő iskolaépületről, osztálytermekről. Készíthetnek emlékiratot egy kedves iskolai eseményről, vicces helyzetről, emlékezetes tanóráról, iskolában induló barátságról. Várnak még 5–10 fényképből álló fényképalbumot vagy prezentációt az iskolával kapcsolatos emlékeikről néhány mondatos kapcsolódó magyarázattal, évszámmal. 

A pályamunkákat november 11-ig lehet leadni a Gárdonyi Géza Általános Iskolában vagy elküldhetők a [email protected] e-mail-címre a pályázó nevének feltüntetésével. A beadott pályamunkákból kiállítást rendeznek.

Az intézmény ebből az alkalomból pályázatot hirdet felnőttek részére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában