Galériával

2022.09.16. 16:47

A következő időszak terveiről és feladatairól tanácskoztak a polgármesterek Felsőszentivánon

Zsigó Róbert Baja és térsége országgyűlési képviselője a választókerületéhez tartozó kistelepülési polgármesterek találkozóját hívta össze pénteken délelőtt. A találkozó helyszíne Felsőszentivánon a Szélmalom volt.

Márton Anna

Zsigó Róbert (középen) Baja és térsége országgyűlési képviselője is részt vett a találkozón.

Fotó: Márton Anna

Az esemény házigazdája Zsigó Róbert mellett mellett Vörös Szilárd polgármester volt. A kistelepülések polgármestereivel rendszeresen találkozik az országgyűlési képviselő. A cél az, hogy közösségként működjenek és egymást segítsék az aktuális feladatokban, hangsúlyozta a honatya.

– Rendszeresen szoktunk találkozni a választókerület kistelepülések polgármestereivel. Az ilyen találkozókon szó esik a fejlesztésekről, de a felmerülő problémákat is megvitatjuk. Arról tárgyalunk, hogy a jövőben mit szeretnénk megvalósítani közösen. Mindig jobb egy térségnek ha együtt tud működni, dolgozni, mintha külön-külön kellene mindent kitalálni. Arra is jók ezek az összejövetelek, hogy a polgármesterek egymással is megosszanak tapasztalatokat, megoldási javaslatokat. Próbálunk közösségként működni és egymásnak segíteni. Ez a lényege a mai megbeszélésnek – mondta hírportálunknak Zsigó Róbert Baja és térsége országgyűlési képviselője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában