TST

2022.08.19. 20:01

A nyáron is pezsgett az élet a kecskeméti Tánciskolában

Fantasztikus élményekkel és sok-sok tudással gazdagodtak a TST tánctáborokban a fiatal tehetségek. Múlt héten Jakabszálláson, most Kecskeméten táboroznak, hétvégén pedig a Hírös Hét Fesztiválon lépnek fel.

Sebestyén Hajnalka

Jakabszálláson a táborban tanultak a parkerdei színpadon mutatták be

Fotó: Sebestyén Hajnalka

A TST Tánciskolában a nyáron is pezsgett az élet. Az edzések mellett a tábori programok nagyon jól sikerültek. Váczi Niki, a tánciskola vezetője elmesélte: múlt héten Jakabszálláson, a Wolford-dülői közösségi házban tartották meg a nagy nyári, bentlakásos táborukat, melyen kezdők és haladók egyaránt részt vettek. 

A 36 fiatal sokat edzett, de kijutott a szórakoztató programokból is. Váczi Niki vezető koreográfus mellett Budapestről két tánctanár érkezett, így a workshopokon Fekete Dánieltől és Pál Istvántól is tanulhattak egy-egy koreográfiát a kecskeméti és jakabi fiatal táncosok.
A táborban a hiphop mellett volt breaktánc, jumping, akrobatika, csapatjátékok, vízi csaták. Az utolsó este pedig bemutatták a község parkerdejében lévő színpadon a táborban tanultakat, a látványos műsorra sok szülő és barát érkezett. Váczi Niki hozzátette: köszönettel vették a sok segítséget, amit a jakabszállási önkormányzattól kaptak. 

Júliusban is volt, illetve jelenleg is zajlik tánctábor a TST kecskeméti stúdiójában. Váczi Niki csapatában már egészen kiskortól találhatók táncosok. A jelenlegi legfiatalabb a kislánya, Noella, aki ősszel tölti be ötödik születésnapját és édesanyjához hasonlóan kiválóan táncol. 
A TST-sek nagyon sok felkérést kaptak fellépésekre. Legközelebb vasárnap 17.45-kor fellépnek Kecskeméten, a Hírös Hét Fesztiválon. Szeptembertől pedig minden hétvégén látható műsoruk, a különböző szüreti napokon, települési rendezvényeken, Kadafalvától Helvécián át a kecskeméti Malom központig. 

A TST Tánciskolához bárki csatlakozhat, aki szeret táncolni vagy különböző táncstílusokkal megismerkedni. A céljuk, hogy a tanulni vágyók a táncban megtalálják önmagukat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában