Fejlesztés

2022.05.07. 12:18

Térfigyelő kamerákat telepítettek Kunszentmiklóson

Fix állású térfigyelő kamerákat telepített a Kun utcába, a Szent Erzsébet térre, illetve a szabadszállási állatihulladék-lerakóhoz a kunszentmiklósi önkormányzat.

Gulyás Sándor

Illusztráció. Fotó: Shutterstock

 A beruházás költségeit a Vidékfejlesztési Program keretén belül, a Szabadszállási Gazdakör működési területére meghirdetett pályázaton elnyert támogatásból fedezte a város. Az önkormányzat a városgazdálkodási egyéb szolgáltatásokra irányuló tevékenysége keretében kiemelten kezeli a közbiztonságot, közterületek rendjének, állapotának megőrzését.

 A térfigyelő­kamera-rendszer bővítése jól illeszkedik a fejlesztési stratégiába. A város vezetése reméli, hogy az új eszközök hozzájárulnak a hulladéklerakás visszaszorításához, a dögkúthoz kapcsolódó esetleges közegészségügyi problémák megelőzéséhez. A fejlesztés hozzájárul a lakosság biztonság- és komfortérzetének növeléséhez, ezáltal a település népességmegtartó képességének erősítéséhez. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában