Galériával/Videóval

2022.05.02. 20:54

Görög győzelemmel zárult a halasi lovasverseny nagydíja

Három napon át versengtek a lovak és lovasaik a CSI 2* 43. Kiskunhalasi Nemzetközi Díjugrató Lovasversenyen, amelyet április 29. és május 1. között rendeztek meg a Hirling József Lovasparkban.

Pozsgai Ákos

A Grand Prix győztese, a görög Angelos Touloupis Fotó: Pozsgai Ákos

Fotó:

Huszonöt versenyszámot láthatott a közönség a három nap alatt, a finálé a vasárnap délutáni korlátugrás volt, 145 cm-es magasságú akadályokkal nehezített Grand Prix, egyben Kiskunhalas Város Nagydíja is volt, amelyet a görög Angelos Touloupis Lord Mexx nyergében nyerte összevetésben.

A május elsejei Grnad Prix kör alappályáját hárman teljesítették hibátlanul. Összevetésben a kétszeres magyar bajnok, ifj. Szabó Gábor (Chacrinue) egy verőhibával és Czékus Zoltán (Carundy) aki hibátlanul, de lassabban teljesítette a pályát. A görög Angelos Touloupis Lord Mexx nyergében a legjobb időt futotta és hibátlanul teljesített.

A Grand Prix győztese, a görög Angelos Touloupis részére a CSI 2* 43. Kiskunhalasi Nemzetközi Díjugrató Lovasverseny fővédnöke, Dr. Budai Gyula miniszteri biztos, Lázár Vilmos, a Magyar Lovassport Szövetség elnöke és Fülöp Róbert, Kiskunhalas polgármestere adták át az 1968-ban alapított Kiskunhalas Város Nagydíját.

A cikkben szereplő videó megtalálható a baon.hu Youtube-csatornáján is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában