Forgalomkorlátozás

2022.03.31. 11:29

Burkolatfelújítás miatt forgalomkorlátozás van az 52-es főúton Ballószögnél

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában felújítási munkálatok zajlanak az 52-es főút 5-ös és 18-as kilométerszelvények közötti szakaszán, Kecskemét térségében.

Baon.hu

Illusztráció.

Fotó: Shutterstock

Jelenleg marási munkálatokat végeznek a szakemberek, ezt követik az aszfaltozási munkák, padkafeltöltés, forgalomtechnikai eszközök cseréje és a burkolati jelek visszafestése. A munkálatok forgalom- és sebességkorlátozás mellett várhatóan 2022. augusztus 15-ig tartanak. Ezalatt a főút helyett érdemes az M5 - M0 – M1 gyorsforgalmi utakat használni a déli és a nyugati határ között – írja a Magyar Közút.

 

Az érintett szakaszon szerda este karambolózott két autó, ennek megelőzése érdekében a Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek, a munkaterületekre figyelmeztető és ott érvényben lévő korlátozásokat tartsák be. Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu  weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A társaság a közlekedők türelmét és megértését kéri, a felújítást az ő érdekükben végzik el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában