Galériával

2022.03.30. 21:18

Kamion és autó karambolozott az 52-es főúton, Ballószögnél

Utoléréses baleset történt.

Donka Ferenc

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés (23:48):

 

Egy személy sérült meg, amikor egy autó az álló kamion hátuljának csapódott az 52-es főúton Kecskemét mellett, az éjszaka.
Az útépítés miatt tilos jelzést kapott a kamion, ezért megállt. A mögötte érkező autós ezt későn vette észre, és az álló kamion hátuljának csapódott, majd felborult. Úgy tudjuk, hogy az ott lévők emelték ki a személygépkocsit vezető nőt, aki megsérült és a mentők kórházba szállították. Nála felmerült az ittasság gyanúja is, amit a rendőrség még tovább vizsgál. A műszaki mentést végző kecskeméti tűzoltók kerekeire állították az autót, áramtalanították és megszüntették a forgalmi akadályt. Az útfelújítás miatt korábban itt négy jármű ütközött, ahol egy kisteherautó tolt össze három járművet.

 

Korábban írtuk:

 

Összeütközött egy kamion és egy személyautó az 52-es főúton, Ballószög közelében, a 12. kilométernél csütörtök este – közölte a katasztrófavédelem. Utoléréses baleset történt. A személygépkocsi a tetejére borult. Egy ember utazott benne, ő ki tudott szállni, a mentők vizsgálják. A műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanítják a személyautót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában