Galériával

2021.12.17. 17:54

Óvodások és óvónénik adtak műsort Kecskeméten

Karácsonyi műsorral kedveskedett a szülőknek a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye fenntartásában működő Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskola és Óvoda Bocskai Utcai Tagóvodája csütörtökön a Szentcsalád Plébánián.

Horváth Péter

Betlehemes műsort adtak elő a gyerekek. Fotó: Bús Csaba

Fotó: BUS CSABA

Az ovisok és az óvónénik dalbetétekkel és bábjátékkal gazdagított betlehemes műsort adtak elő, melyben megidézték a Megváltó születését. Az estet Rendek Róbertné álmodta meg, aki a Báron Bábos Műhely tagja, és az óvónénikkel együtt készítette a bábokat, Ivanics Zoltán atya pedig a szervezési munkákban segített. Az előadásban minden csoportból szerepeltek gyerekek, az óvónénik pedig kórust alkotva énekeltek dalokat.

Az hagyományteremtő céllal megrendezett eseményen dr. Szabó Ildikó intézményvezető köszöntötte a szülőket. Az igazgató hangsúlyozta, hogy az új fenntartással stabil körülmények közé került az óvoda és az iskola is, és stabil, biztonságos környezetet jelent  gyerekek számára. Mint fogalmazott, mindazon változások után, melyek történtek, az intézmény immár révbe ért és az elmúlt időszak egy biztató jövő első állomását jelenti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában