galériával

2021.11.26. 10:42

Jótékonysági koncertet tartottak Kecskeméten, a Szentcsalád Plébánián

Nehéz körülmények között, szegény családokban élő gyermekeknek gyűjtöttek pénzadományt a csütörtök este a Gyerkőcök Közhasznú Alapítvány által a Szentcsalád Plébánián szervezett jótékonysági koncerten.

Hraskó István

Fotó: BUS CSABA

A koncert a Köztéri Melódiák elnevezésű programsorozat záróeseménye volt. A sorozatban négy köztéri koncerten vendégeskedhettek a széchenyivárosiak a nyár folyamán. Az ingyenes rendezvények célja a helyi identitás erősítése mellett Kecskemét zenei és kulturális hagyományainak ápolása és tovább örökítése, a zeneművészeti élet népszerűsítése, valamint a kulturális érzékenyítés és szemléletformálás volt.

A csütörtöki koncertnek ráadásul jótékonysági célja is volt. Az összegyűlt adományt karitatív szervezeteken keresztül, például a Szentcsalád Plébánia segítségével juttatják el a rászoruló családoknak. A Széchenyivárosi Zöld és Pont Civil Társaság támogatta a kezdeményezést és vállalta a rendezvény humanitárius feladatinak megszervezését, ellátását, a közönségszervezést. A koncerten fellépett Asharti Szabó Andrea, Gats Éva, Olasz Csaba, Hoffmann Richárd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában