Őszi Hacacáré

2021.10.09. 17:00

Táncházzal kezdődik a kerekegyházi rendezvény

Október 10-én az Őszi hacacáré országjáró programsorozat Kerekegyházára látogat.

Gulyás Sándor

Nagyszabású, csaknem 130 állomásos országos rendezvénysorozat indult Őszi Hacacáré címmel, melyhez Kerekegyháza is csatlakozott. A rendezvényt vasárnap tartják meg a művelődési ház előtti téren. A műsor 13.30 órától indul a helyi művészeti csoportok bemutatkozásával. A közös táncházat Sápi-Szabó Ildikó vezeti.

Este a Jazztelen, majd a Belmondo zenekar koncertjére várják a vendégeket. A rendezvényen látogatható lesz a Bóbita Óvoda alapítványi sátra, ahol gyermekprogramokkal várják a kicsiket az óvó nénik. A rendezvény a KerekFeszthez hasonlóan a jelenleg hatályos járványügyi jogszabályok betartásával kerül megrendezésre. A színpad előtt elkerített területre csak védettségi igazolvány és személyi igazolvány együttes bemutatásával lehet belépni.

Az Őszi Hacacáré keretein belül lehetőség nyílik a fülöpházi Horváth Kincső gyógykezelésének támogatására, valamint jótékonysági süti- és kézművesvásár is segíti az adománygyűjtést. A vidámpark ugrálóvárának bevételét a kerekegyházi Bóbita Óvoda Aprók Pénze Alapítványának ajánlották fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában