készülődés

2021.10.13. 15:01

Kinek a kertjében nő Kecskemét idei karácsonyfája?

A Kecskeméti Városüzemeltetési Kft. kéri, hogy akinek a kertjében áll egy szép, arányos felépítésű, dús ágazatú fenyőfa, amelyet szívesen felajánlana és látna a főtéren a város közös karácsonyfájaként, akkor november 1-jéig jelezze a cégnek.

Hraskó István

Forrás: Kecskeméti Városüzemeltetési Kft.

A" target="_blank" rel="noopener noreferrer"> KVÜ a közösségi oldalán közzétett bejegyzésben az írja, az önkormányzat az idei évben is szeretne a főtéren karácsonyfát állítani a karácsonyi ünnepek tiszteletére és ebben kér segítséget a kecskemétiektől.

November 1-jéig várják azok jelentkezését, akinek a kertjében egy szép, arányos felépítésű, dús ágazatú fenyőfa áll, amelyet szívesen felajánlana és látna a város közös karácsonyfájaként. A fa kiválasztásánál felmérik a kivágás és szállítás lehetőségeit, hogy biztosan fel tudják-e állítani úgy, hogy a fa nem sérül.

A kivágás és szállítás költségeit az önkormányzat vállalja. A felajánlásokat a következő elérhetőségeken várják: Városüzemeltetési Nonprofit Kft., Kecskemét, Béke fasor 71/a, [email protected], 06 76/500-606/3-as mellék.

A tavalyi faállításról készült képeket és videót IDE kattintva megnézheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában