ország­fásítási program

2021.10.05. 20:20

Harminc fát ültettek el Jakabszálláson

Több mint harminc család segített elültetni a fákat, amiknek a gondozását is magukra vállaltak a helyiek.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Sebestyén Hajnalka

Az ország­fásítási program keretében 30 fát nyert Jakabszállás. A fákat vasárnap ültették el a családok, Szabó György Róbert polgármester, valamint Szécsényi Attila atya kíséretében. A fák legnagyobb részét, 23-at a templom körül, míg a többit a Szivárvány lakóparkban és a szociális szolgáltatóközpontnál helyezték el.

A faültetésben több mint harminc család vett részt, a fák gondozását, locsolását is ők vállalták magukra. Munkahelyi csapatként a Pöttömkert Bölcsőde munkatársai is örökbe fogadtak egy fát. Szécsényi Attila atya áldotta meg a növényeket és mindazokat, akik az ültetésben részt vettek.

Szabó György Róbert polgármester elmondta: ez a faültetés is mutatja, igazi összefogás van Jakabszálláson. A vidám hangulatú megmozduláson minden generáció képviseltette magát. A legfiatalabb résztvevő egy pár hónapos kisgyermek, míg a legidősebb egy 77 éves nagyszülő volt.

Fotó: Sebestyén Hajnalka

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában