Digitális oktatásra tér át a jánoshalmi Szent Anna iskola

A növekvő koronavírusos megbetegedések miatt digitális oktatást vezet be a Szent Anna Katolikus Óvoda és Általános Iskola 2021. október 20-tól az őszi szünet végéig.

Pozsgai Ákos

Forrás: szentannasuli.hu

A digitális oktatásra való átállást Czeller Zoltán polgármester jelentette be közösségi oldalán. A városvezető közleménye szerint Kaszás Eszter, az intézmény igazgatója kedden arról tájékoztatta, hogy az elmúlt napokban három pedagógus és egy pedagógiai asszisztens és egy gyermek Covid tesztje lett pozitív.

A vírus tovább terjedésének megelőzése érdekében az intézmény vezetése megteszi a szükségesnek tartott intézkedéseket. A jelenléti oktatásról a digitálisra való áttérés előreláthatólag az őszi szünet végéig marad – áll a polgármester tájékoztatójában.

Czeller Zoltán közleményében arra szólít fel, hogy mindenki továbbra is vegye komolyan az orvosi tanácsokat, tartsa be az előírásokat, hogy megelőzhetők legyenek az újabb megbetegedések.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában