bács-kiskun

2021.09.07. 20:05

Kreatív alkotói pályázatot hirdettek a fiataloknak

Régi családi történetek felelevenítésére kéri a fiatalokat a Bács-Kiskun megyei esélyteremtési iroda legújabb pályázatukban. A Mesélő fényképalbum elnevezésű felhívásra október 1-jéig várják a pályamunkákat.

Sebestyén Hajnalka

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

A Kamera Família 2. – Mesélő fényképalbum néven a család témában kreatív alkotói pályázatot hirdet a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház a megye általános és középiskolás diákjai részére.

Arra kérik a fiatalokat, vessék papírra a nagyszüleiktől hallott történeteket, amelyeket a családi fényképalbumok fellapozgatásakor hallanak.

A régi korokat idéző fényképek szkennelt változatát, és a hozzájuk fűződő írásokat a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház [email protected] e-mail címre várják 2021. október 1-jéig.

A pályázatra beérkezett fogalmazásokat zsűri bírálja el. A legjobbnak ítélt írások alkotói értékes díjakban részesülnek. A nyeremények között szerepel élménypark és élményfürdő belépő, valamint különféle összegű kultúra utalvány és társasjáték.

További információ és jelentkezési adatlap az [email protected] e-mail címen vagy a +36 20 332 3850-es és a +36 20 310 1850-es telefonszámokon kérhető.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában