galériával

2021.09.25. 16:15

Gyerekeket emeltek a magasba Solton is

Szombat délelőtt rendezték meg az Emeljünk magasba minél több gyereket! elnevezésű programot. Az eseményhez Solt is csatlakozott.

Lencsés P. Anna

Szombaton, Solton is csatlakoztak az országos gyerekemelés programjához, amelyet ebben az évben a negyedik Budapesti Demográfiai Csúcs mellékrendezvényeként szervezett a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a Családbarát Magyarországgal együttműködésben.

Solton a Vécsey könyvtár parkjában a PETJES Egyesület szervezte meg az eseményt. Pontosan 11 órakor, az országos programhoz kapcsolódva itt is felemelték a gyerekeket az anyukák és apukák, ezzel fejezve ki azt, hogy gyermekvállalás és a családalapítás az egyik legfontosabb része az életünknek, mert a gyermek örök érték, és családban élni jó. Emellett még számos szórakoztató programmal, ugrálóvárral, kismotorokkal, kézműves foglalkozásokkal, színpadi műsorral várták a családokat a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában