Városföld

2021.07.14. 09:25

Változatos programok várták a gyerekeket a kalandtáborban

Jó hangulatban telt el a Városföldi Kalandtábor az elmúlt héten, melynek a község művelődési háza adott helyet. A járványhelyzetre való tekintettel idén nem ottalvós tábor zajlott, hanem napközi jelleggel kapcsolódhattak ki kedvükre a gyerekek.

Sebestyén Hajnalka

A Magyarkertbe is ellátogatott a vidám csapat

Forrás: MW

Tóthné Vén Nikolett, a művelődési ház vezetője elmondta: húsz gyermek számára szerveztek változatos programokat, helyben és a környéken. Sokfelé kerékpárral mentek el. A korosztály vegyes volt, a 7-14 éves városföldi és kiskunfélegyházi diá­kok gyorsan összebarátkoztak.

Nagy élmény volt mindenki számára a városföldi lőtér és a kincsmosás. A játékos programokból minden napra akadt bőven. Többek között számháborúztak, kézműveskedtek, lézerharcoltak, a sportpályán sorversenyeztek, a művelődési ház udvarában pedig róka után kutattak, mely utóbbi csokivadászatot jelentett.

A hét egyik nagy eseménye volt a jakabszállási Magyarkertben tett látogatás. Nemcsak a különleges kerttel ismerkedhettek meg, de csapatjátékokban vettek részt, valamint fürödtek a területen lévő kis vízben.

Az élményeket fotók sokaságán és egy videóban örökítették meg. A kisfilmet a szülők is megtekinthették. A videó végén elhangzik az a vers, melyet közösen írtak a tábornapok alatt.

A Magyarkertbe is ellátogatott a vidám csapat
Fotó: MW

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában