közönségtalálkozó / galériával és videóval

2021.06.16. 20:11

Sok érdeklődő várta az exatlonistákat Kecskeméten

28 fokos nyári melegben várta rajongóit az Exatlon harmadik évadának négy versenyzője szerdán, a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpontban.

Morva Daniella

Mondhatni országos turnéra indult az Exatlon nemrégiben hazaérkező csapata, első állomásuk pedig a kecskeméti szabadidőközpont volt. Szerdán 15 órától várta az érdeklődőket a verseny kecskeméti győztese, Herczeg-Kis Bálint, a szintén kecskeméti Virág Andris, valamint Wald Ákos, és meglepetésvendégként Jósa Dani, akik minden kérdésre készséggel válaszoltak, de a fotókészítés, ölelés, kézfogás és pörgőrúgás iránti igényeket is boldogan kielégítették.

Népes számmal, körülbelül 60-70-en gyűltek össze a csapat meghívására, annak ellenére, hogy a közönségtalálkozót egy hirtelen ötlettől vezérelve csupán egy nappal ezelőtt hirdették meg. Nem csak helybéliek, de budapestiek és a környező városok lakosai is ellátogattak az eseményre. A gyerekeket nagyrészt szülők kísérték, mások a testvérükkel vagy a barátaikkal érkeztek.

Az érdeklődők kifaggatták az exatlonistákat a villáról, a táborról, az élményekről, a kinti étkezésről, a kapcsolatokról, a hazaérkezésről, a sérülésekről, de számos más furfangos kérdéssel is készültek.

Mindenki boldogan távozott az elkészült fotó és beszélgetés után; egy kisfiú elkapott gondolata pedig egyértelműen mutatja, mennyit jelentett az apró rajongóknak, hogy találkozhattak kedvenceikkel.

Megfogta a vállamat, szóval kérlek ne mosd ki a pólómat!

– hangzott a lelkes kisfiú kérése édesanyja felé.

Varga Dóri Budapestről érkezett azért, hogy találkozzon kedvenceivel, és bár Danival korábban már volt szerencséje beszélgetni Budapesten, ezúttal Bálinttal, Andrissal és Ákossal is szeretett volna megismerkedni.

– Ez volt az első évad, amit mindennap néztem és követtem. Az összes játékos szimpatikus volt, mindenkiben volt valami, ami megtetszett, ráadásul a sportot is nagyon szeretem. Amikor a srácok meghirdették az eseményt az Instagramon, rögtön lecsaptam a lehetőségre és eldöntöttem, lejövök Kecskemétre. Nagyon élveztem, szerintem remek volt és alig várom a következőt – mesélte lelkesen Dóri.

Varga Dóri Budapestről érkezett a közönségtalálkozóra

Mint Herczeg-Kis Bálint elmondta, a közönségtalálkozó egy nap alatt szerveződött meg. Virág Andris volt a kezdeményező fél, a többiek pedig idő közben csatlakoztak.

– Jól éreztük magunkat és örülök, hiszen rengetegen eljöttek; nagyon sok kedves szót kaptunk. Még most sem tudom felfogni, hogy ilyen sok ember nyit felénk és ennyien szeretnek

– mesélte Bálint, majd hozzátette: egyelőre nem tudja, hol lesz a következő közönségtalálkozó, de Budapest és Pécs a terveik között szerepel.

– Nagyon élveztem ezt az egészet, és bár nem hagytunk sok időt az embereknek, hogy reagáljanak a közönségtalálkozó hírére, mégis rengetegen megjelentek, ami boldoggá tesz. Örülök, hogy végül Dani is tudott hozzánk csatlakozni – tette hozzá Virág Andris, aki elmondta: a korábbiakkal ellentétben, az utóbbi időben csak pozitív üzeneteket kap, ami szintén jó érzéssel tölti el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában