beruházás

2021.06.03. 06:55

Ősszel kezdődhet Bugacon a Félegyházi út felújítása

A Félegyházi út felújításáról tartott online egyeztetést a napokban a Magyar Közút Zrt. az érintett bugaci önkormányzattal.

Vajda Piroska

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

Szabó László polgármester közösségi oldalán adta közzé a hírt, miszerint a régóta várt felújítás az úgynevezett Beálló-­féle kereszteződéstől egészen a bugaci puszta bejáratáig, vagyis a közismert faszobornál lévő kereszteződésig tart és a teljes útszakaszt érinti. Mint írta, ahol szükséges, külterületen és belterületen egyaránt kicserélik és megerősítik az útalapot. A megerősítés után kap új aszfaltburkolatot az 54102-es út ezen a szakaszon. Bár a külterületi buszmegállóknál nem készülnek új buszöblök, de kialakítanak másfél méteres szélesítéseket, ahová a buszok le tudnak húzódni, ugyanakkor az utasoknak is építenek várakozási területet.

A polgármester örömmel számolt be arról is, hogy a beruházás során a belterületen a falu főutcája is teljes szélességében új aszfaltréteget kap. A kivitelezés várhatóan ősszel kezdődik el – összegezte Szabó László.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában