elismerés

2021.06.11. 09:51

Díjat vehetett át a volt bajai főigazgató

Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások minisztere és Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár kitüntető címeket adott át a pedagógusoknak.

Márton Anna

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

Kitüntetésben részesült pedagógiai innovációért Scherer Gabriella a Magyarországi Németek Általános Művelődési Központjának volt főigazgatója, aki Apáczai Csere János-díjat vehetett át.

A díj kiemelkedő hatású oktatási-nevelési-gyógy- pedagógiai munkáért, valamint a pedagógiai gyakorlatot segítő kiemelkedő tudományos tevékenységért adományozható pedagógusok, főiskolai, egyetemi oktatók részére.

A köznevelés területéről évente összesen tizennyolc pedagógus részesülhet ebben a rangos elismerésben. Scherer Gabriella közel három évtizeden keresztül dolgozott a Magyarországi Németek Általános Művelődési Központjában Baján, kezdetben német–történelem szakos tanárként, majd igazgatóként, később nyolc éven át az intézmény főigazgatójaként.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában