galériával frissítve

2021.05.29. 21:04

Jubilált a Kécskei Lovasnapok

Pénteken és szombaton rendezték meg a jubileumi 30. Kécskei Lovasnapokat Tiszakécskén, a lovaspályán.

Horváth Péter

Fotó: Horváth Péter

Alkonyati akadályhajtással kezdődött pénteken a jubileumi 30. Kécskei Lovasnapok a lovaspályán. Szombaton Póni és Nagy kettes akadályhajtással, lovasbemutatóval és az akadályhajtás második fordulójával folytatódott a rendezvény. A versenyekre több mint 60 fogat nevezett. Délután következett a polgármesterek akadályhajtása, melyen 10 település vezetői és önkormányzati képviselői mérkőztek meg egymással.

A D kategória első helyezettje lett Szabó-Bogár Dávid Bodor Lovasklub színeiben, második helyezett Bibó Károly Tiszaalpárról, a harmadik pedig Dudás György Tiszakécskéről.

Fotó: Horváth Péter

A C kategória nagy kettesének győztese Józsa László Dávid Kécskéről, a második Szabó Zoltán a Mindszenty Lovasklubtól, a bronzérmet Szabó Bence János tiszaföldvári versenyző akaszthatta a nyakába.

A pónik C kettesének első és második befutója is Bús József lett a Bodor Lovasklubtól, őt Kosztolányi Zoltán követte a harmadik helyen a Baráti SE-től. A polgármesterek akadályhajtását Pácsa József nyárlőrinci önkormányzati képviselő nyerte, második lett Virág József, Tiszajenő polgármestere és a harmadik helyre dr. Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere ért be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában