egyeztetés

2021.04.20. 18:44

Tanácskoztak a majsai kistérség polgármesterei

A pénteki szanki tanácskozáson Patkós Zsolt majsai polgármester előterjesztése alapján felvetődött egy közös gyepmesteri telep létrehozása Kiskunmajsán.

Tapodi Kálmán

Fotó: Tapodi Kálmán

A majsai kistérség hat települése – Csólyospálos, Jászszentlászló, Kiskunmajsa, Kömpöc, Móricgát, Szank – polgármesterei havi rendszerességgel egyeztetnek az aktuális témákról. A pénteki szanki tanácskozáson Patkós Zsolt majsai polgármester előterjesztése alapján felvetődött egy közös gyepmesteri telep létrehozása Kiskunmajsán, ami végleges megoldást jelenthetne a befogott kóbor ebek elhelyezésére.

A nyárra tervezett rendezvények összehangolása is napirenden volt, de egyelőre nem hoztak végleges döntést azok megtartásáról, ám elképzelhető, hogy idén is elmaradnak a nagyobb tömegeket vonzó falu- és városnapi ünnepségek.

Az informális egyeztetésen jelen volt Lenkei Róbert, Lezsák Sándor országgyűlési képviselő választókerületi kabinetfőnöke, a megyei önkormányzat képviselője is.

Fotó: Tapodi Kálmán

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában