újranyitás

2021.04.30. 14:48

Szombattól újra látogatható a felsőlajosi MagánZoo

Több hónapnyi küzdelem és zárva tartás után május 1-jétől újra megnyitja kapuit a látogatók előtt a felsőlajosi MagánZoo.

Morva Daniella

Ahogy arról mi is beszámoltunk, szombat reggeltől életbe lépnek az ország-újraindítás újabb intézkedései. A védettségi igazolvánnyal rendelkezők előtt egyebek mellett megnyílnak a vendéglátóhelyek belső terei, a mozik, a színházak és az állatkertek. Ennek értelmében, hosszas várakozás után végre megnyílnak a nagy nehézségeket átélt felsőlajosi állatkert, a MagánZoo kapui is.

Az állatkert közlése szerint a MagánZoo szombattól 9 és 18 óra között, ünnepnapokon is látogatható lesz a jogszabályokban meghatározott feltételek mellett.

– Bár újra látogatható a létesítmény, de sajnos a világjárvány még nem ért véget, így nem mindenben térünk vissza a korábban megszokottakhoz. Látogatóink, munkatársaink, állataink egészségének védelme most is elsődleges feladat, mint ahogyan az is, hogy a védelmi intézkedésekkel kapcsolatos jogszabályokat betartsuk. Ehhez látogatóink türelmét, megértését és együttműködését kérjük annak érdekében, hogy a fentiek mellett a lehető legtöbb élményt, látnivalót, igazi természetközeli kikapcsolódást nyújthassunk a közönségnek

– írja közösségi oldalán az állatkert vezetősége.

A legfontosabb tudnivalók:

– az állatkertet az újranyitás után, további intézkedésig védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve 18 éven aluliak látogathatják

– a pénztárnál, illetve a kapun való belépéskor a szükséges igazolványokat fel kell mutatni

– az állatkert területén minden szabadtéri bemutatóhely látogatható lesz

– a maszk viselése nem kötelező, de ajánlott!

Borítóképünk archív felvétel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában