segítség

2021.04.28. 15:55

Rongáló gépkocsivezetőt keres Kalocsa önkormányzata

Szándékosan rongálták meg a friss útburkolatot Kalocsán, a városvezetők a nyilvánossághoz fordultak – osztotta meg közösségi oldalán több képviselő és a polgármester is.

Gábor János

Fotó: Gábor János

Dr. Filvig Géza jelezte: az április 20-28-a között, a Fényi Gyula és Középsőkertek utca találkozásánál végzett burkolat-javítással éppen hogy végeztek a Városüzemeltetési és Fejlesztési Osztály szakemberei, amikor egy eddig ismeretlen autós odébb tette a teljes útlezárás miatt kihelyezett bójákat és egyszerűen áthajtott a frissen betonozott felületen.

Bár nem jelentős a kár, az eset kimeríti a szándékos rongálás fogalmát, így a városvezetők a nyilvánossághoz fordultak, hogy kiderítsék: mikor és ki okozhatta. Ha Ön, vagy ismerőse látta a valószínűleg hétfőről keddre virradó éjjel történt esetet, és be tudja azonosítani a rongálót, kérjük, jelezze az önkormányzat elérhetőségein! Telefonszámok és e-mail címek a kalocsa.hu weboldal „Hasznos” füle alatt található „Kapcsolat” menüjében találhatók.

Fotó: Gábor János

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában