tündérszépek 2021

2021.03.23. 13:55

Ők képviselhetik Bács-Kiskun megyét a regionális fordulóban

Lezárult a Tündérszépek 2021 Bács-Kiskun megyei fordulója. A szakmai zsűri meghozta döntését és a közönség is szavazott. Mutatjuk, kik jutottak tovább a regionális fordulóba.

Sebestyén Hajnalka

Nagy érdeklődés mellett mutatkoztak be a Tündérszépek 2021 elnevezésű országos szépségversenyünk Bács-Kiskun megyei versenyzői. A Mediaworks Hungary Zrt. – melyhez hírportálunk, a Baon.hu és napilapunk, a Petőfi Népe is tartozik – az ország minden megyéjében meghirdette a szépségversenyt.

Azokról jelentkezőkről, aki kérték, profi fotósunk, Bús Csaba készített képsorozatot, melyeket Olvasóink a a Baonon tekinthettek meg, valamint minden nap bemutatkozott egy-egy hölgy a Petőfi Népében is.

A szépségverseny megyei fordulója a napokban zárult. Szakmai zsűrink meghozta a döntését, hogy ki az a három hölgy, akit továbbjuttat a regionális fordulóba, ahol Csongrád és Békés megye szépségeivel szállnak versenybe. Emellett a közönségszavazatok is számítottak. A legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy bekerül a központi közönségszavazásra, ahol versenybe száll az országos döntőbe jutásért.

Szakmai zsűrinkben szerkesztőségünket Hraskó István újságíró képviselte. Felkértük még Juszkó Anitát, a fotózásnak helyet adó kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel igazgatóját, Bozsó Jánost, a kecskeméti Bozsó Gyűjtemény egyik vezetőjét, valamint Szabó Csillagot, Miss International Hungary 2016 győztesét.

A zsűri rangsora alapján a következő három lány képviseli majd Bács-Kiskun megyét a regionális fordulóban:

 

A közönség szavazatai alapján a regionális fordulóba jutott:

A zsűrizés kapcsán kíváncsiak voltunk a szakmai zsűri véleményére is, akik örömmel osztották meg tapasztalataikat.

Hraskó István: – Mikor megtudtam, hogy a szerkesztőségből engem ért a megtiszteltetés a zsűrizésre, arra gondoltam, ennél kellemesebb feladatot nem igazán oszthatnak egy férfinak. Ez a véleményem alapvetően nem változott, de azért már látom a kihívásait is. Tudniillik egyáltalán nem egyszerű ennyi szép hölgy közül pontosan és mindössze hármat kiválasztani! Szépségipari szakértő abszolút nem vagyok, csak a gyengébbik nem nagy tisztelője, szóval úgymond laikusként néztem meg az indulókról készült fényképeket és videókat. Komolyan mondom, sok-sok gondolkodás után jutottam eredményre, és szűkült három főre a kör. Természetesen voltak szempontjaim, melyekre jobban figyeltem. Nálam elsősorban az összhatás és a kisugárzás döntött. Meg a szemek, a tekintet, a mosoly. Szívből gratulálok minden indulónak, és sok sikert kívánok a továbbjutóknak!

Juszkó Anita: – Sok szép lány van a megyében, örömmel néztük végig a lányok fotóit. Többes számban, hiszen a zsűrizéshez a férfi kollégáim véleményét is kikértem. Régi már az együttműködés a baon.huval, most is szívesen adtunk otthont a fotózásnak. Hiszen szállodánk egyben egy gyönyörű épület is, elegáns belső terekkel és a legfelső szinten egy szép wellness részleggel. Gratulálunk a lányoknak!

Bozsó János: – Először is gratulálni szeretnék minden indulónak, hogy vállalták a megmérettetést. Biztosan fontos élményként őrzik meg maguknak, főként ebben a bezárt világban. Több szempontból sem volt egyszerű a választás, hiszen a mezőny igen egységes volt. Nagyon nehéz ebben a virtuális térben a döntés, sajnos a mostani helyzet nem ad másra lehetőséget. Hiányzik a személyes benyomás, a versenyzők megismerése. A munkám során sem tudok végleges és határozott véleményt alkotni a műtárgyakról fényképek alapján, elengedhetetlen, a valóság.

Szabó Csillag: – A mezőny nagyon színes volt, az egzotikustól egészen a bájos szépségekig. Látszik, hogy ezek a lányok igényesek és adnak magukra. Fontos számukra a jókedv, egészség, kifinomultság.

A Regionális előválogatóról

A Regionális előválogató március 26-án indul és április 6-ig tart. Megyénként 4 versenyző, régiónként 12 hölgy szépsége méretik meg. A regionális előválogatóból a szakmai zsűri által kiválasztott 3 versenyző jut tovább az Országos döntőbe, a közönség szavazatai alapján legmagasabb értékelést kapott versenyzők pedig a Központi közönség szavazásba jutnak, ahol a régiók közönség díjasai méretnek meg az utolsó szabad helyért az Országos döntőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában