Életmentő beavatkozást hajtottak végre Bányai Gábor képviselőn

Azonnali beavatkozásra volt szükség, hogy megmentsék a politikus életét, ezért átszállították a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházból Szegedre, ahol műtüdő kezelést kap és egy keringést segítő műszerre kötötték.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Bányai Gábor országgyűlési képviselő családja péntek délután adott tájékoztatást a koronavírus-fertőzéssel és annak szövődményeivel kórházban kezelt politikus állapotáról.

– Édesapánk állapota március 13-án annyira leromlott, hogy azonnali beavatkozást követően egy légzést és keringetést támogató eszközre tették, azaz műtüdő kezelést kap, amely az első napok válságos állapota után elkezdte a pozitív hatását gyakorolni, így megmentve Édesapánk életét! – írta a képviselő közösség oldalán a Bányai Család.

A család közlése szerint a beavatkozáshoz a politikust át kellett szállítani Szegedre, ahol jelenleg is altatásban és lélegeztetőgépen tartják, állapota stabil és reménykeltő.

– Köszönjük mindenkinek, legyen az ismerős vagy ismeretlen, hívő vagy nem hívő, jobboldali vagy baloldali, aki jókívánságait, imáit ajánlotta Édesapánk gyógyulásáért! Szeretünk Apa! Meg fogsz gyógyulni! – olvasható a család közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában