Csólyospálos

2021.01.14. 18:33

Több mint kétszáz párt adott már össze Dudásné Csóti Ibolya

Dudásné Csóti Ibolya 1986 óta dolgozik a csólyospálosi önkormányzati hivatalnál. Adóügyi előadóként kezdte a munkáját, majd 1997-ben tett anyakönyvvezetői szakvizsgát.

Tapodi Kálmán

Dudásné Csóti Ibolya

Forrás: Petőfi Népe

– Az első házasság megkötésére 2001. május 12-én kaptam lehetőséget – mondta el a csólyospálosi anyakönyvvezető. Az első, számára is izgalommal teli esketést követően, tavaly októberben már a 200. ifjú pár mondta ki előtte a boldogító igent.

– Remélem, hogy a jövőben is sok fiatal pár megkeres bennünket, mi itt vagyunk és várjuk őket nagy szeretettel – fogalmazott Dudásné Csóti Ibolya.

Az eltelt évek során a házasságkötések helyszínei is sokat változtak, amelyekről Á. Fúrús János polgármester számolt be.

– Akkoriban, amikor Ibolya kezdte a munkáját, a ceremóniák többsége házasságkötő teremben zajlott, de azóta sokat változott a világ, hiszen a fiatalok szívesen választanak inkább külső helyszíneket. Nagyon népszerű például a közösségi házunk udvara, de volt már esküvő a Nemzedékek terén, a szökőkútnál, illetve egyre szívesebben veszik igénybe a párok a felsőcsólyosi, négycsillagos Csipkerózsa Parkhotel szolgáltatásait – mondta el a faluvezető, aki hozzátette: vidékről is érkeztek már házasulandók.

– Jöttek már Szegedről, Békéscsabáról, Debrecenből, Kecskemétről, de érkezett már igény Budapestről is – sorolta Á. Fúrús János.

Dudásné Csóti Ibolya
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában