Már regisztrált az oltásra a kiskunhalasi keramikus

Nem csupán a szeretteinkért, hanem más emberekért is felelősséggel tartozunk, ezért kell minden tőlünk telhetőt megtenni.

Mester-Horváth Nikolett

Már az első napokban regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra az interneten Császár Anna kiskunhalasi keramikus, nyugalmazott óvodapedagógus.

– Nemcsak én, hanem mindkét gyermekem is regisztrált már, mert nagyon fontosak vagyunk egymásnak és nagyon szeretnénk már újra megölelni egymást. Az egyik gyermekem Ausztriában él, így a családunk számára különösen fontos, hogy felvegyük a védő­oltást.

Ahogy az is, hogy minél többen éljenek az oltás lehetőségével, mert úgy tűnik, csak akkor lehet elkezdeni lazítani a korlátozásokon, ami lehetővé tenné, hogy végre visszakaphassuk egymást – hangsúlyozta Császár Anna.

Hozzátette, nem csupán a szeretteinkért, hanem más emberekért is felelősséggel tartozunk, ezért kell minden tőlünk telhetőt megtenni. – Betartjuk a szabályokat, mert tudjuk, hogy azok a mi egészségünk védelmét szolgálják, de nagyon jó lenne már visszakapni a korábbi életünket, amihez elengedhetetlen, hogy a lakosság döntő többsége felvegye a védőoltást – fogalmazott a kiskunhalasi keramikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában