Kiskunhalas

2021.01.29. 07:00

Főigazgatói dicséretet kapott Köves Márta

Köves Mártát, a Program-végrehajtási, Képzési és Módszertani Főosztály kiemelt szakmai vezetőjét elismerésben részesítették.

Pozsgai Ákos

Sztojka Attila, a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság főigazgatója főigazgatói dicséretben részesítette a szervezet azon kollégáit, akik egész éves, elkötelezett és elhivatott munkájukkal hozzájárultak a szervezetük sikeres és hatékony működéséhez, példaértékű munkájukkal az esélyteremtési intézkedések fontosságának hangsúlyozásához. A főigazgatói dicséretben részesült tizennégy munkatárs között van a kiskunhalasi Köves Márta, a Program-végrehajtási, Képzési és Módszertani Főosztály kiemelt szakmai vezetője is.

– Kiváló szakmai tudással rendelkezik, ami nagyfokú munkabírással párosul. Az EFOP-1.1.2 projekt szakmai vezetőjeként nagy szerepet vállal a projekt hosszabbításában megvalósuló toborzásban és a bevonandó szociális és gyermekvédelmi intézmények igényeinek felmérésében – áll a főigazgatói dicséretben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában