adomány

2020.12.04. 10:42

Vitaminitalokat kapott ajándékba a halasi járványkórház

A koronavírus járvány elleni védekezésben kiemelt feladatot végző Kiskunhalasi Mobil Járványkórház számára 450 palack vitaminitalt adományozott az akasztói R-Water Kft., ezzel is segítve az intézményben dolgozók immunrendszerének erősítését.

Pozsgai Ákos

Fotó: R-Water Kft.

A cég a vitaminitalokat az akasztói üzemében palackozza, legfőbb jellemzője, hogy a gondosan összeválogatott hatóanyagok segítséget nyújtanak a mindennapi kihívások során, és hatékonyan támogatják az immunrendszert.

– Soha nem látott erőfeszítéseket tesz a halasi járványkórház valamennyi munkatársa azért, hogy a régióban élő emberek megfelelő ellátást kapjanak a koronavírus járvány idején. Köszönetünket szerettük volna kifejezni az egészségügyi dolgozóknak. Bízunk benne, hogy az orvosok, ápolók mindennapi munkáját ebben a formában is segíteni tudtuk – mondta Nagy-Parádi Tímea, az R-Water Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

Nem ez az első alkalom, hogy az akasztói vállalat jelentős adományokat tesz az összefogás jegyében. Idén nyáron három raklapnyi gyermek vitaminitalt adományoztak a Katolikus Karitásznak. Az adomány több mint 3.200 palackot jelentett, amit a rászoruló gyerekek a nyári táborozások során tudtak elfogyasztani.

Tavasszal a pandémia első hullámában pedig a Máltai Szeretetszolgálatnak több mint 7 millió forint értékben, 50 raklapnyi, csaknem 54 ezer palack vitaminitalt adományozott az immunerősítés jegyében. A vitaminitalokat a szeretetszolgálat kecskeméti raktárán keresztül rászoruló családok, idősotthonok, hajléktalanszállók és gondozók között osztották szét az országban. került szétosztásra országosan.

Fotó: R-Water Kft.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában