KISKUNFÉLEGYHÁZA

2020.12.15. 19:43

A futás elmarad, de a rajzversenyt megtartották

Huszon­kilencedik alkalommal rendezte volna meg idén a Jogging Plus Sportegyesület a hagyományos szilveszteri futást Félegyházán. A járványveszély miatta azonban elmarad. A versenyrendezéssel párhuzamosan zajló óvodások rajzpályázatának értékelését viszont megtartották, és az ünnepélyes eredményhirdetés sem marad el.

Szentirmay Tamás

A rajzpályázatra beérkezett alkotásokat a napokban a városházán bírálta a szakértő zsűri

Fotó: Szentirmay Tamás

A rajzpályázatot három témában hirdették meg: Én és a sport, Szeretem a természetet és az állatokat, valamint Én és a kamion címmel. A rajzversenyen minden óvodás gyermek részt vehetett. A beérkezett alkotásokat hozzáértő zsűri bírálta el, melynek vezetője Rosta Ferenc alpolgármester volt, szakmai irányítója pedig Csernus Krisztina intézményvezető, de a támogatók képviselői is részt vettek benne. Kategóriánként az első három helyezettet díjazták, alkotásaikat a városi könyvtárban állítják ki december 19-én.

A legtöbb rajzot beküldő óvoda pedig egy futókerékpárt kap ajándékba. Ugyanakkor az esemény főtámogatója, Szűcs-Szabó Sándor a Kiskunfélegyházi Nap­közi­otthonos Óvoda mind a kilenc tagintézményének ötvenezer forintot ajánlott fel.

Az Én és a sport kategória legjobbjai: Tanács Rézi (Bercsényi óvoda), Tóth Flóra (Dózsa óvoda), Vidéki Lili (Móra óvoda). A Szeretem a természetet és az állatokat kategória legjobb alkotói: Kádár Kata (Bercsényi óvoda), Kis Eszter (Dózsa óvoda), Tóth Flóra (Dózsa óvoda). Az Én és a kamion kategória díjazottjai: Ónodi Péter (Móra óvoda), Lajos Levente (Dózsa óvoda), Vörös Zente (Dózsa óvoda), Különdíjas: Tarjányi Barna (Bercsényi óvoda) és Fricska Gyöngyi óvó néni (Százszorszép

óvoda). Az eredményhirdetést szombaton egy órakor tartják a város karácsonyfája előtt.

A rajzpályázatra beérkezett alkotásokat a napokban a városházán bírálta a szakértő zsűri
Fotó: Szentirmay Tamás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában