versenyek

2020.11.06. 07:00

Novemberben is folytatnák a kecskeméti Éjszakai Forgatagot

Sikerrel és nagy érdeklődés mellett zajlott a napokban az októberi Éjszakai Forgatag a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér asztalitenisz-csarnokában. A délutáni órákban, a nevezések után a Rév Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat munkatársai interaktív játékokkal készültek.

Sebestyén Hajnalka

A csocsóverseny is sok izgalmas percet hozott

Forrás: Petőfi Népe

A legnagyobb várakozás a hagyományos sportversenyeket előzte meg. A haladó asztaliteniszezők versengésén Bujdosó Koppány bizonyult a legjobbnak, őt követte Capitan Tom, majd a harmadik helyen Tóth Álmos.

A dartsversenyben a képzeletbeli dobogó legfelső fokára Tóth Zoltán, a másodikra Varga Andor, a harmadikra pedig Német Dániel állhatott fel.

A csocsó- és a profi-asztaliteniszversenyeknél kiemelkedően sok jelentkezőt köszönthetett a Spartacus csapata. A csocsómérkőzések győztese a Capitan Tom–Mayer László páros lett, míg második helyezett Tóth Álmos és Pusztai Dorina, harmadik helyen pedig Varga Andor és Német Dániel zárt az éjszaka folyamán.

A csocsóverseny is sok izgalmas percet hozott
Fotó: Petőfi Népe

Az asztalitenisz profi kategóriában hatalmas meccseket láthatott a közönség. Aranyéremmel térhetett haza Fodor Zoltán, míg Tóth Zoltán ezüstéremmel, Farkas Szilvia pedig bronzéremmel.

A programsorozat a tervek szerint november 27-én folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában